võitVõnnu luule

Reedel, 23. novembril toimus Võnnus Tartu maakonna 1. – 4. klasside õpilastele luulekonkurss „Minu pere ja muud loomad“.  Meie koolist osalesid 2. a klassi õpilane Saimon Jürgenson, 3. b klassi õpilane Stella-Maria Leis ja 4. a klassi õpilane Brendon Davõdov. Kõik kolm konkursil osalejat pälvisid ka auhindu.

„Summ-summ-summ-summ-summ ,“ lõpetas oma emotsionaalse esinemise 2. a klassi õpilane Saimon, keda tunnustati oma vanuserühmas 3. koha ning eripreemiaga julge ja selge esituse eest. 3. b klassi õpilane Stella-Maria ja 4. a klassi õpilane Brendon said mõlemad eripreemia luuletuse omanäolise illustreerimise ning väljapaistva esinemise eest! Suur tänu õpilaste eduka suunamise ja innustamise eest juhendaja Kairi Sirendile ja Ülle Hint-Märtsonile.

Lisaks vahvale võimalusele ise esineda ja teiste esinemisi kuulata, said osalejad kohtuda ja kuulata ka luuletaja Contrat ning imetleda Tartu maakonna 1. – 4. klasside õpilaste luulesuminaid, mis täitsid Võnnu kultuurimaja seinu.

Aule Sepp, 2. a klassijuhataja

Autori fotod

Otsi kodulehelt
Uudiste arhiiv
Untitled Document