DSC_0412DSC_0419

Oktoobrikuu viimasel päeval kogunesid 5.abc klasside õpilased pärast tunde aulasse, et maha pidada ajalooline klassiõhtu: kunagi varem pole Luunja koolis olnud kolme viiendat klassi, seega oli kesknädalal toimunud kolme klassi ühine üritus esmakordne.

Ajaloolise klassiõhtu mõtte pakkus välja 5. a klassijuhataja Silver Neps. Paralleelklasside juhatajad Mare Haus ja Külliki Kask toetasid mõtet ning informeerisid toimuma hakkavast oma klasside õpilasi ning vanemaidki.

Oma klassijuhataja heast ideest haarasid energiliselt kinni 5. a klassi õpilased Madleen, Keteriin, Marleen ja Britta, kes hakkasid innukalt ühist klassiõhtut organiseerima. Neljakesi  mõtlesid nad välja mängud, koostasid valikvastustega viktoriini küsimused ja panid kokku klassiõhtu kava, mida tutvustasid enne klassiõhtut kõigis kolmes klassis. Klassiõhtu algas muusika saatel oma klassi peolaua katmisega. Peamiselt võis näha mitmesuguseid küpsiseid, vahvleid ja kompvekke, aga ka magusaid saiakesed ja soolaseid pirukaid.  5. b klassi laual hakkas silma tervislik puu- ja juurviljavaagen. „Muusika valikuks küsitlesime kõigi kolme klassi õpilasi, millist muusikat tahetakse,“ ütles Marleen. „Ja mina panin listi kokku,“ lausus Madleen.

Pärast väikest suupistepausi mängiti toolimängu, mille võitis 5. c klassi Romet. Järgmisena oli kavas 16 küsimusest koosnev viktoriin. Seejärel tekitasid väga rõõmsat elevust telefonimäng ja „Pikk nina“. Põnevust pakkusid ka mäng „Rivistunud kingad“ ning „Iga kümnes loos võidab“.

Aeg lendas ruttu ning kui pärast aula kordaseadmist said kõik peolised koduteele asuda, oli väljas juba täiesti pime. Kuigi päev oli klassiõhtu võrra pikem, meeldis ühine üritus kõikidele osalejatele ning liitis kindlasti õpilasi veelgi ühtsemaks. Eriti suur tänu kuulub aga neljale tüdrukule, kes klassiõhtu korraldamise ja läbiviimisega palju vaeva nägid.

Külliki Kask

Fotod: Silver Neps

Otsi kodulehelt
Uudiste arhiiv
Külastajaid kokku
Untitled Document