cofcof

Reedel, 5. oktoobril kogunes kogu kool esimese tunni alguses võimlasse, et piduliku aktusega sisse juhatada õpetajate päev. Kõigepealt tõid sel päeval õpetajaid asendanud keskkooliõpilased oma nooremad koolikaaslased võimlasse, seejärel marssisid korralikult kahekaupa reas saali sama päeva hommikul tegutsemisloa saanud tantsukallakuga 13. klassi õpilased.

Kui ametid olid päris õpetajatelt asendusõpetajatele pidulikult üle antud, järgnesid ettekanded. Peeti kõnesid ja loeti luuletusi. Tormiliste kiiduavalduste saatel võeti vastu 13. klassi kõige energilisemate õpilaste esitatud „Kärbeste tants“.

„Kõige ilusam hetk oli see, kui õpetajad aktuse lõpus läksid uuesti tantsima ning õpilased liitusid nendega,“ ütles pärast aktust sel päeval samuti õpilase rollis olnud direktor Toomas Liivamägi.

Aktusele järgnesid tunnid. Õpilaste enamik töötas sellel päeval õpetaja rollis olevate keskkooliõpilaste taktikepi all kenasti kaasa. „Õpilased olid tublid,“ kiitis lapsi Brigitta. Rahule jäi õpilaste ning kogu päevaga ka õppealajuhataja ning muusikaõpetaja rollis olnud Karoliine: „Väga tore päev oli, sest 2.b klassi õpilased olid väga tublid. Tundide andmine oli väga hea väljakutse! Õpetajate päev jääb meelde rõõmsa päevana!“

Kuigi 13. klassi õpilased olid aktusele järgnenud söögivahetunnist nii palju energiat kaasa saanud, et keskendumisega oli tunnis kõigil suuri raskusi, suutis vähemalt Silver Nepsi rühm korralikult ära lahendada töölehe ülesande ning teada saada, kes missuguses majas elab  ja kes on kelle lemmikloom.

„Õpetajate päev oli väga meeleolukas ja meeldejääv!“ võttis päeva kokku direktori ametit pidanud abiturient Robin Matsi.  „Meie koolis on parimad õpetajad!“  kiitis ta.

Külliki Kask, eesti keele ja kirjanduse õpetaja

Fotod Toomas Liivamägi

Otsi kodulehelt
Uudiste arhiiv
Untitled Document