Tartumaa pranglimise MV 2017/2018. õppeaasta III etapi tulemused on järgmised: 1. klasside arvestuses 1. koht – 1. B klassi õpilane Tony Märtson (Sirgujate arvestuses 3. koht); 2. klasside arvestuses 6. koht – 2. A klassi õpilane Tormi Pärtel (Sirgujate arvestuses 11. koht), 7. koht – 2. A klassi õpilane Daniil Zuzlov (Sirgujate arvestuses 12. koht); 3. klasside arvestuses 5. koht – 3. A klassi õpilane Remy Märtson (Sirgujate arvestuses 13. koht), 8.koht -3.A klassi õpilane Tuule Tensing (Sirgujate arvestuses 19. koht); 6. klasside arvestuses 1. koht – 6. B klassi õpilane Arko Kasemets (Oskajates 4. koht); 3. koht – 6. A klassi õpilane Daniel Ilves (Oskajates 7. koht).

Vabariiklikus arvetuses on 1. klasside arvestuses Tony Märtson 1. kohal ja 6. klasside arvestuses Arko Kasemets 5. kohal.

Tartumaa pranglimise MV 2017/2018. õppeaasta I + II + III etapi tulemused on järgmised: 1. klasside arvestuses 1. koht – 1. B klassi õpilane Tony Märtson (Sirgujate arvestuses 3. koht); 2. klasside arvestuses 3. koht – 2. A klassi õpilane Tormi Pärtel (Sirgujate arvestuses 10. koht), 6. koht – 2. A klassi õpilane Daniil Zuzlov (Sirgujate arvestuses 16. koht); 3. klasside arvestuses 5. koht – 3. A klassi õpilane Remy Märtson (Sirgujate arvestuses 8. koht), 11. koht – 3. A klassi õpilane Brendon Davõdov (Sirgujate arvestuses 19. koht), 12. koht-3. A klassi õpilane Tuule Tensing (Sirgujate arvestuses 22. koht); 6. klasside arvestuses 1. koht – 6. B klassi õpilane Arko Kasemets (Oskajates 4. koht), 2. koht – 6. A klassi õpilane Daniel Ilves (Oskajates 7. koht) , 3. koht – 6. A klassi õpilane Joosep Pärnalaas (Oskajates 9. koht), 9. koht 6. A klassi õpilane Lauri Kask (Oskajates 21. koht.

Vabariiklikus arvetuses on 1. klasside arvestuses Tony Märtson 1. kohal ja 6. klasside arvestus Arko Kasemets 5. kohal.

Piirkondlikku vooru pääsesid: Tony Märtson (1. A kl), Tormi Pärtel ja Daniil Zuzlov (2. A kl), Remy Märtson ja Brendon Davõdov ( 3. A kl), Daniel Ilves ja Joosep Pärnalaas ( 6.A kl), Arko Kasemets (6. B kl).

Otsi kodulehelt
Uudiste arhiiv
Untitled Document