Tartumaa pranglimise MV 2017/2018. õppeaasta  II etapi tulemused on järgmised: 1. klasside arvestuses 1. koht – 1. B klassi õpilane Tony Märtson (Sirgujate arvestuses 3. koht); 2. klasside arvestuses 9. koht – 2. A klassi õpilane Tormi Pärtel (Sirgujate arvestuses 29. koht), 11. koht – 2. A klassi õpilane Daniil Zuzlov (Sirgujate arvestuses 31. koht); 3. klasside arvestuses 8. koht – 3. A klassi õpilane Remy Märtson (Sirgujate arvestuses 12. koht);  6. klasside arvestuses 1. koht – 6. B klassi õpilane Arko Kasemets (Oskajates 4.koht); 3. koht – 6. A klassi õpilane Daniel Ilves (Oskajates 7.koht).

Vabariiklikus arvetuses on 1. klasside arvestuses Tony Märtson 1. kohal  ja 6. klasside arvestuses Arko Kasemets 5. kohal.

Tartumaa pranglimise MV 2017/2018. õppeaasta I + II etapi tulemused on järgmised: 1. klasside arvestuses 1. koht – 1. B klassi õpilane Tony Märtson (Sirgujate arvestuses 3. koht); 2. klasside arvestuses 4. koht – 2. A klassi õpilane Tormi Pärtel (Sirgujate arvestuses 12. koht), 6. koht – 2. A klassi õpilane Daniil Zuzlov (Sirgujate arvestuses 16. koht);  3. klasside arvestuses 5. koht – 3. A klassi õpilane Remy Märtson (Sirgujate arvestuses 8. koht), 9. koht – 3. A klassi õpilane Brendon Davõdov (Sirgujate arvestuses 15. koht) ;  6. klasside arvestuses 1. koht – 6. B klassi õpilane Arko Kasemets (Oskajates 3.koht), 2. koht – 6. A klassi õpilane Daniel Ilves (Oskajates 5.koht) , 3.koht – 6. A klassi õpilane Joosep Pärnalaas (Oskajates 8.koht), 8.koht 8. A klassi õpilane Lauri Kask (Oskajates 17.koht), 9.koht – 6. B klassi õpilane Markkus Puidak (Oskajates 18.koht)

Vabariiklikus arvetuses on 1. klasside arvestuses Tony Märtson 1. kohal ja 6. klasside arvestus Arko Kasemets 5. kohal.

Otsi kodulehelt
Uudiste arhiiv
Külastajaid kokku
Untitled Document