Märtsi algusest novembri lõpuni toimus projekti ,,Targalt internetis“ raames HITSA poolt korraldatud noorteprojekt ,,Youth Panel film course 2017“. Projekti eesmärgiks oli innustada noori looma videoid turvalisest käitumisest internetis ning selles osalesid Eesti, Leedu ja Austria noored. Noori juhendasid videote valmistamisel Soome eksperdid Akseli Virtanen ja Erkka Lehto. Projektitöö tulemusena loodi kolme riigi noorte poolt 21 videot, mis kõik on vaadatavad Youtube kanalist Smartly on the Web https://www.youtube.com/channel/UCZsxqkZT62iqCvfd9qYoD8w . Kolmanda koha saavutas Luunja Keskkooli noorte video „Häkker“ („The Hacker“), mis sai ka noorte lemmiku tiitli. Projektis osalesid 9.b klassi õpilased Jasmin Saar, Getter Lauk, Mihkel Karus, Astrid Uus ja Egle Oolberg.

Otsi kodulehelt
Uudiste arhiiv
Külastajaid kokku
Untitled Document