5. aprillil toimus Luunja Keskkooli ja Melliste Algkool-Lasteaia näiteringi teine sõpruskohtumine. Melliste Algkool-Lasteaia näitering  esitas tänapäevase muinasloo. Luunja Keskkooli näitering esines näidendiga „ Hamelini linna rotid“. Etenduse publikuks olid Luunja Keskkooli 1. A ja 1. B klassi õpilased. Väikesed näitlejad olid julged ning esitasid õpitud tükke suure rõõmu ja pühendumisega. Luunja Keskkooli näidendis osalesid: Aksel Arjukese, Margret Männiste, Ursula Nurk, Hanna Maarja Salumets,  Lily Makko, Kätriin Piir, Adora Roots, Jette  Leele Jõe,  Kärt Kiiver, Rebekka Rekker, Ketlin Mutso, Deisi Anelle Poska, Gretelis Rein ja Hanna Hilpus. Peale etendusi viis Luunja Keskkooli näiteringi juhendaja Mari Tikk läbi erinevaid draamaõpetuse mänge. Päev möödus linnulennul ning osalenud õpilased läksid koju hea tuju ja positiivsete emotsioonidega.

Otsi kodulehelt
Uudiste arhiiv
Külastajaid kokku
Untitled Document